Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο ΟΑΣΘ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Άλκη

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ως ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ενεργοποιείται και συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την θλιβερή, πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Άλκη Καμπανού.

Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις του Όνομα του Άλκη», προχωρά σε μια συμβολική κίνηση για να τονίσει και να προβάλλει αυτό που οι τραγικοί γονείς του Άλκη είχαν σημειώσει σε δήλωσή τους: ότι ο γιος τους θα πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την 1η Φεβρουαρίου, στις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ θα «τρέχει» το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ – NEVERAGAIN», ενώ και λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», ώστε να το μεταφέρουν σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πάρουν μέρος στην πολύχρωμη, σιωπηλή πορεία με κεριά που προγραμματίζει το Σωματείο για την 1η Φεβρουαρίου.

Σημείο εκκίνησης της πορείας είναι, στις 6 το απόγευμα, ο τόπος δολοφονίας του Άλκη και κατάληξης ο Λευκός Πύργος, ενώ το ραντεβού με τους συλλόγους και τους αθλητές είναι στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας (απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο).

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία καλούνται να συμμετάσχουν πολίτες, φίλαθλοι, οπαδοί, καθώς και αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών φορώντας, αν επιθυμούν, τις μπλούζες – φόρμες των ομάδων τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ