Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας «Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης» 2023

Στην κατάμεστη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 05/02 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Δημοτική Συνεργασία» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τον επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε σχετικό βίντεο με μια σύντομη αναδρομή στα 20 χρόνια έργου και προσφοράς της Δημοτικής Αρχής. Ακολούθησε η ομιλία του κ. Κυρίζογλου ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα και στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο Δήμο, στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με το έργο της.

Στη συνέχεια ο  Αρχιμανδρίτης πατέρας Παντελεήμων, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ευλόγησε τη βασιλόπιτα της παράταξης. Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο Αντιδήμαρχος Κίνησης-Συντήρησης Οχημάτων, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης,  κ. Κουσίδης Γεώργιος ο οποίος και παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ά Θεσσαλονίκης κ. Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτριος Κούβελας, Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης,o πρώην Γ.Γ. Υπ. Εργασίας Κοκκορής Παναγιώτης,o πρώην Υπουργός Γεωργίας κ. Κυλτίδης Κωνσταντίνος, πρώην και νυν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, ο Ταξίαρχος Ε.Α. Μπαρμπούτης Αριστείδης,  η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας  Βασιλική Νάκου, ο ζωγράφος Ηλιάδης Τριαντάφυλλος, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ