Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Kompanía & guest ο Δημήτρης Μεντζέλος στον Πολυχώρο WE

H Kompanía με guest τον Δημήτρη Μεντζέλο, εμφανίζονται στον Πολυχώρο WE, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Η KOMPANÍA είναι εδώ και χρόνια, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στο χώρο του ρεμπέτικου και αποτελείται από τους: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (στη φωτογραφία του θέματος, τραγούδι, μπαγλαμά), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (μπάσο) και Κώστα Σπυράτο (τύμπανα/κρουστά).

Επί μια δεκαετία πραγματοποιεί συνεχείς περιοδίες, σε δεκάδες πόλεις, χωρών του εξωτερικού, όπως σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Αλβανία, Κύπρο κ.α. και φυσικά σε σημαντικούς χώρους ανά την Ελλάδα!

Εμφανίζεται επίσης συχνά στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και σε διεθνή μουσικά ντοκυμαντέρ.

Δισκογραφικά, η KOMPANÍA έχει παρουσιάσει τέσσερα άλμπουμ (“KOMPANÍA Live”, “Roundtrip – Μετ’ επιστροφής”, “Κρίση – Crisis” & “Weast”), τα τρία πρώτα ηχογραφημένα σε Ολλανδία και Σουηδία και το τελευταίο στην Ελλάδα, με εξαιρετικές κριτικές διεθνών περιοδικών, όπως το fRoots, και υψηλές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά charts (World Music Charts of Europe – wmce.de).

Τον χειμώνα του 2022-23 η KOMPANÍA, με φρέσκο ήχο και ανεβασμένη διάθεση,5 πότε μόνη της και πότε με εκλεκτούς καλεσμένους – έκπληξη από διάφορους χώρους της Ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει τα τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο, όπου με αφετηρία της τα ρεμπέτικα συναντάει το funk, τη ροκ, το swing, το hip-hop, τη reggae, κ.α.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρωτοπόρος MC και στιχουργός, με πορεία τριών δεκαετιών, πλατινένιους δίσκους και αναρίθμητα τραγούδια-επιτυχίες. Με τα Ημισκούμπρια μύησε όλη την Ελλάδα στη ραπ μουσική. Λάτρης επίσης της λαϊκού τραγουδιού, έρχεται να συμπράξει με την Kompanía σε «πειραγμένα» ρεμπέτικα εισάγοντας το hip hop στοιχείο, καθώς και να διασκευάσουν γνωστές του επιτυχίες με μπουζούκι, αποδεικνύοντας πως «πέντε μάγκες» μπορούν να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά «στη ντισκοτέκ»!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

We, 3ης Σεπτεμβρίου με Λαμπράκη

Προσέλευση:21:00

Έναρξη: 22:00

Πληροφορίες: 6949950530

Είσοδος: 15€

Προπώληση: 13€

Viva.gr, Public

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα) (Κατούνη 17 – 2310.538282)
  • WE (3Ης Σεπτεμβρίου με Λαμπράκη Τηλ. 2310.284700)
  • ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο) (Πλ. Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)
  • ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά) (Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)
  • ΛΥΚΙΣΚΟΣ (Άνω Ηλιουπολη) (Συνταγματάρχου Δαβάκη 65 , Τηλ. 2311.241863)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ