Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εθελοντικός καθαρισμός στο παράκτιο τμήμα του Γαλλικού ποταμού

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντικό καθαρισμό απευθύνει για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., σε μία εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή τηνΠαγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων,σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες Εχεδώρου Φύσις, Saveyour Hood Thessaloniki και Saveyour Hood Thermaikos.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται εξ’ αναβολής, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στις αρχές Φεβρουαρίου. Φέτος,η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων γιορτάστηκε σε εκατοντάδες υγροτόπους σε όλο τον κόσμο με θέμα «Είναι ώρα για αποκατάσταση των υγροτόπων».

Το νέο «ραντεβού» για τον εθελοντικό καθαρισμό  είναι το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί,με σημείο συνάντησης το κτήριο του ΕΘΙΑΓΕ στο Καλοχώρι(το εγκαταλειμμένο κτίριο αμέσως μετά την εκβολή του Γαλλικού). Προσκαλούμε τους εθελοντές να «οπλιστούν» με την καλή τους διάθεση για να αντιμετωπίσουν τα απορρίμματα που συσσωρεύονται στην περιοχή προερχόμενα από τον Θερμαϊκό και να δώσουμε ένα πραγματικό νόημα στον φετινό παγκόσμιο εορτασμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ