Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η έκθεση “Της Τέχνης Χρώματα” των αδελφών Κοβατσιάδη στην Betsson Hub Art Galleri

Το Betsson Hub μεταμορφώθηκε σε Betsson HUBart Galleri και εγκαινίασε τη θεματική του ενότητα με εικαστικούς καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης. Η αρχή έγινε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και μέχρι τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, φιλοξενήθηκαν τα έργα του Στέλιου Ζαχαρούδη, εικαστικού ζωγράφου της Θεσσαλονίκης.

 

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης έκθεσης, το Betsson Hub (Γεωργίου Ανδρέου 56, Μύλος) υποδέχεται από την Παρασκευή 3 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαρτίου, τους εικαστικούς Χρήστο και ΣτέργιοΚοβατσιάδη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο : “Της Τέχνης Χρώματα”.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από την Παρασκευή στις 17:00 και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνιά της στις 19:00. To Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό από τις 11:00 μέχρι τις 23:00.

Βιογραφικά σημειώματα των Καλλιτεχνών

ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1967 στην Καστοριά. Ασχολήθηκε από τα παιδικά του χρόνια με την ζωγραφική και διέπρεψε σε σχολικές εικαστικές εκδηλώσεις.

Διοργάνωσε την πρώτη του Έκθεση το 1991 στον Δήμο Καλαμαριάςκαι συμμετείχε το 2013 σε ομαδική Έκθεση με Ρώσους ζωγράφους στην Καστοριά υπό την αιγίδα του Ρωσικού Προξενείου Θεσσαλονίκης.

Πήρε μέρος σε ομαδική Έκθεση ζωγραφικής με τον Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο το Νοέμβριο του 2016 και διοργάνωσε ατομική έκθεση ζωγραφικής “Χρώμα στον Χειμώνα” στο Remezzo στον Δήμο Καλαμαριάς τον Ιανουάριο του 2017, για να ακολουθήσει τον Μάιο του 2018 ατομική Έκθεση ζωγραφικής στην Μονή Λαζαριστών “Όταν η τέχνη αγγίζει την ψυχή”.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ έχει διοργνώσειατομική Έκθεση ζωγραφικής “Της Άνοιξης Χρώματα” στην Εταιρεία Μακεδονικών σπουδών στις 15 Μαΐου 2019.

Επίσης, διοργάνωσε ατομική Έκθεση ζωγραφικής”Πινελιές της Άνοιξης” στις 4 Μαρτίου 2022 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης καιατομική Έκθεση ζωγραφικής16 Νοεμβρίου 2022″ Μορφές και Χρώματα “στην Αίθουσα” πινακοθήκη “στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Τέλος, έχει τιμηθεί από τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1970 στον Άγιο Ηλία Καστοριάς. Τα πρώτα του σχέδια είναι από 11 ετών, ενώ ακολουθεί μια σειρά από σχολικές εκδηλώσεις, εκθέσεις.

Διοργάνωσε την πρώτη του Έκθεση ζωγραφικής “Χρώμα στον χειμώνα στο Remezzo στον Δήμο Καλαμαριάς τον Ιανουάριο του 2017, για να ακολουθήσει τον Μάιο του 2018 ατομική Έκθεση ζωγραφικής στην Μονή Λαζαριστών” Όταν η Τέχνη αγγίζει την ψυχή ” και ατομική Έκθεση ζωγραφικής” Της Άνοιξης Χρώματα “στην Εταιρεία Μακεδονικών σπουδών στις 15 Μαΐου 2019.

Έχει διοργανώσει ατομική Έκθεση ζωγραφικής “Πινελιές της Άνοιξης” στις 4 Μαρτίου 2022 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και ατομική Έκθεση ζωγραφικής16 Νοεμβρίου 2022″ Μορφές και Χρώματα “στην Αίθουσα” πινακοθήκη “στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Τέλος, έχει τιμηθεί από τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ