Εκδήλωση CITY College – Χ.Α.Ν.Θ.: Ο Έφηβος και η παρέα του: H σημασία του ελεύθερου χρόνου στην Εφηβεία

Εκδήλωση CITY College – Χ.Α.Ν.Θ.: Ο Έφηβος και η παρέα του: H σημασία του ελεύθερου χρόνου στην Εφηβεία

Η Εφηβεία θα είναι το θέμα που θα απασχολήσει την ομιλία που συνδιοργανώνουν το  CITY College, University of York Europe Campus και η Χ.Α.Ν.Θ. τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 (18:00-20:00, “Θεατράκι” Χ.Α.Ν.Θ.).

Στην εκδήλωση με θέμα ‘Ο Έφηβος και η παρέα του: H σημασία του ελεύθερου χρόνου στην Εφηβεία‘ θα μιλήσει η κα Μαρία Σαχπαζιάν, Λέκτορας στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών του CITY College, University of York Europe Campus.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ‘χαρτογραφηθούν’ οι αλλαγές που επιφέρει η εφηβεία, να συζητηθεί ο ρόλος των φίλων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να εξεταστεί η θέση του σχολείου και της μελέτης στις προτεραιότητες των εφήβων, καθώς η σεξουαλικότητά τους αρχίσει να παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Μέσα στο πλαίσιο αυτό η κα Σαχπατζιάν θα μιλήσει για την επικοινωνία του εφήβου με την οικογένεια και το πώς μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας και της κοινωνικής δράσης του CITY College και της Χ.Α.Ν.Θ., και εντάσσεται στο δωρεάν πρόγραμμα Ομιλιών Ψυχοεκπαίδευσης στη Χ.Α.Ν.Θ.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ