Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Οι Lions Clubs International 117B Ελλάδα- Κύπρος στη Θεσσαλονίκη επαινούν τη Γυναίκα

Οι Lions  Clubs International 117B Ελλάδα – Κύπρος και η “Επιτροπή για την Οικογένεια και τη Γυναίκα’ υλοποιούν μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στην ψυχική ενδυνάμωση της γυναίκας του σήμερα με τίτλο “Η Άνοιξη είναι γένους Θηλυκού”.

Στην εκδήλωση 15 ξεχωριστές  προσωπικότητες γυναικών της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, των γραμμάτων, του επιχειρείν, των θεσμών, του θεάτρου και του εθελοντισμού, γυναίκες που ξεχώρισαν προάγοντας αξίες ζωής, η κάθε μία μέσα σε 3 λεπτά θα προσφέρουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.
Η βραδιά θα είναι ντυμένη με ζωντανή μουσική  μελοποιημένης ποίησης και αποφθέγματα ξεχωριστών προσωπικοτήτων που ενέπνευσε η μαγεία της γυναίκας.
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί  Άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 ώρα 8μμ. Υποστηρικτής ο σύλλογος αποφοίτων του  Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Nouvelle Amicalle .
Τις 15 συμμετέχουσες κυρίες θα επαινέσει προσωπικά ο κυβερνήτης των Lions Clubs International 117Β Ελλάς – Κύπρος Στέλιος Στυλιανίδης.
Η εκδήλωση προάγει  το έργο  του Άλματος  Ζωής νομού Θεσσαλονίκης και την ανάγκη ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού σε θέματα πρόληψηςΤην Άνοιξη θα φέρει στο χώρο της εκδήλωσης το Ανθοπωλείο Μπακαρά, Bakara-flowers. gr και η εταιρεία καλλυντικών Kyana
Ώρα προσέλευσης 7.30μμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ