Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 29 Μαρτίου και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 με ταυτόχρονο αποκλεισμό μεταξύ των κόμβων Κ11 (κόμβος Πυλαίας-Πανοράματος) και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) στην κατεύθυνση προς ανατολικά και μεταξύ των κόμβων Κ13 (Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”) και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) στην κατεύθυνση προς δυτικάκατά τις νυχτερινές ώρες από τις 11.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ..

Επίσης, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς δυτικά, σε οδικά τμήματα μεταξύ των κόμβων Κ13 (νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”) και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 10.00 μ.μ. έως τις 6.00 π.μ..

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ