Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες διοργανώνει στο Λαγκαδά ο Θ. Καράογλου

Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες διοργανώνει στο Λαγκαδά ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο café Lobby (Μάνου Κωνσταντίνου 1), αναδεικνύοντας την προσφορά και το πολυδιάστατο έργο της γυναίκας στο σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον του σήμερα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αντιμετώπιση και πάταξη του φαινομένου της έμφυλης βίας, για το οποίο θα μιλήσουν η δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κα. Θούλη Παράσογλου, η δικηγόρος-Συντονίστρια WomenAct/Hub Θεσσαλονίκη κα. Μαρίνα Καλαϊτζή και η εκπαιδευτικός-υποδιευθύντρια στο 1ο γυμνάσιο Λαγκαδά κα. Σουλτάνα Σιμιτσοπούλου.

Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου, μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η οποία προστίθεται στην «αλυσίδα» ανάλογων δράσεων που διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο σε όλους τους δήμους της περιφέρειας της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης: «Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η γυναίκα δεν πρέπει να αντέχει τα πάντα, να ανέχεται τα πάντα, ούτε να επωμίζεται τα πάντα. Με οδηγό αυτήν τη στάση ζωής εργάζομαι ώστε να μην είναι μακριά η στιγμή που η ισότητα των φύλων θα είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα και όχι ζητούμενο».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Οφείλουμε και πρέπει να στηρίξουμε πρωτοβουλίες, όπως αυτές που υλοποιεί η Κυβέρνηση, που βοηθούν την κοινωνία να κάνει βήματα προόδου προς την ισότητα των φύλων, τον αλληλοσεβασμό, τη δίκαιη και αντικειμενική αντιμετώπιση της σύγχρονης Ελληνίδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ