Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Σεμινάριο Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει επιμορφωτικό Σεμινάριο Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 13:00, στο Campus της Ιπποκράτους 22, Αθήνα.

Εισηγητές του διαδραστικού σεμιναρίου είναι η καταξιωμένη ομάδα των Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Head Chef κ. Βασίλης Μπέκας, Executive Chef κ. Στέφανος Σωτήρχος και Maitre κ. Τάκης Κούκος, οι οποίοι σε συνεργασία με τους σπουδαστές Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα παρουσιάσουν και θα προσφέρουν ένα menu de gustation 5 πιάτωνσε διακεκριμένους προσκεκλημένους.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού masterclass, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα υποδεχτεί καταξιωμένους επαγγελματίες του Τουριστικού χώρου, οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τους σπουδαστές για τις εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο και τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και αποκατάστασης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν: o Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο Πρόεδρος Εστιατόρων ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Γενικός Διευθυντής του Wyndham & Ramada Poseidon Resort, κ. Παύλος Παναγιωτόπουλος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης, εκπρόσωποι του Τουρισμού, επιχειρηματίες, καθώς και πρόσωπα του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ