Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
28.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

«Συνδυάζω και διασκεδάζω»: Νέα σειρά παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία

Νέα σειρά παιδικών διαδραστικών παιχνιδο – βιβλίων με τίτλο «Συνδυάζω και διασκεδάζω» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία. Η σειρά αποτελείται από έξι βιβλία με διασκεδαστικό και διδακτικό περιεχόμενο που βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν τη σχέση μέρους – συνόλου, να μάθουν να ξεχωρίζουν και να συνδυάζουν μεταξύ τους διαφορετικές έννοιες, σχήματα, αντικείμενα.

Τα βιβλία είναι:

   

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Μαθαίνω τις εποχές!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Μαθαίνω τις εποχές» θα βοηθήσει το παιδί σας να αντιληφθεί τη σχέση μέρους-συνόλου. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου το παιδί καλείται να συνδυάσει τις έννοιες μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει για τις εποχές.
 • Μπορείς να φας καρπούζι τον χειμώνα; Πότε φτιάχνουμε χιονάνθρωπο; Τι φοράμε όταν κρυώνουν τα χέρια μας; Πότε πηγαίνουμε για μπάνιο στη θάλασσα; Πότε ανθίζουν τα λουλούδια στους κήπους;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου θα εξοικειώσει τα παιδιά με τις έννοιες των εποχών, των ζώων (από μαϊμουδάκια μέχρι πρόβατα) και των αντικειμένων (από ποδήλατα μέχρι πισίνες).

ISBN 978-960-644-223-0, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Γευματίζω με φίλους!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Γευματίζω με φίλους» θα βοηθήσει το παιδί σας να αντιληφθεί τη σχέση μέρους-συνόλου. Επίσης, θα μάθει να αναγνωρίζει και να συνδυάζει μεταξύ τους διάφορες έννοιες, να ξεχωρίζει τα σχήματα και να συνδυάζει δύο ξεχωριστά αντικείμενα.
 • Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό των αρκούδων; Ποιος έφαγε τις περισσότερες μπανάνες; Αναρωτιέμαι ποιος ήπιε όλο το γάλα από το μπολ; Τρώνε καρότα τα σκυλάκια; Μήπως είναι καλύτερα αν αλλάξουμε τα πιάτα;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Με γαϊδουράκια και σκίουρους, πιγκουίνους και κοτόπουλα, πρόβατα και μαϊμουδάκια, το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου σάς περιμένει να το ανακατέψετε και να το ταιριάξετε!

ISBN 978-960-644-224-7, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

 

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Παίζω με οχήματα!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Παίζω με οχήματα» θα βοηθήσει το παιδί σας να αντιληφθεί τη σχέση μέρους-συνόλου. Επίσης, θα μάθει να αναγνωρίζει τα χρώματα, αλλά και τα ζωάκια.
 • Μπορεί ένας κροκόδειλος να γίνει οδηγός ταξί; Μπορεί μια αγελάδα να οδηγήσει τρακτέρ; Τι δουλειά έχει ένας ελέφαντας σε ένα πυροσβεστικό όχημα; Τι χρώμα είναι τελικά το καρότο;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Με λιοντάρια και περιπολικά, ταξί και σκυλιά, φορτηγά και αρκούδες το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου σάς περιμένει να το ανακατέψετε και να το ταιριάξετε!

ISBN 978-960-644-225-4, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

 

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Ώρα για παιχνίδι!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Ώρα για παιχνίδι» θα βοηθήσει το παιδί σας να αντιληφθεί τη σχέση μέρους-συνόλου. Επίσης, θα μάθει να ξεχωρίζει τα σχήματα και τα χρώματα, θα εξοικειωθεί με έννοιες και θα αποκτήσει νέες δεξιότητες, ενώ θα αντικρίσει τον κόσμο μέσα από ένα νέο παράθυρο.
 • Τι είναι οι κλόουν; Τι ακριβώς κάνουν οι αστροναύτες; Μπορούμε να κολυμπήσουμε παρέα με ένα δελφίνι; Μπορούμε να μάθουμε πατινάζ όταν μεγαλώσουμε;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Με ποδοσφαιριστές και τενίστες, προσκόπους και γοργόνες, σκεϊτμπορντάδες και ψαράδες, το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου σάς περιμένει να το ανακατέψετε και να το ταιριάξετε!

ISBN 978-960-644-226-1, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

 

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Παίζω με τα ζωάκια!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Με το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Παίζω με τα ζωάκια!» το παιδί σας θα μάθει να δημιουργεί σύνολα, να ξεχωρίζει τα χρώματα, αλλά και τα ζώα ένα προς ένα.
 • Έχουν μύτη τα πρόβατα; Είναι κόκκινες οι αλεπούδες; Τα πάντα ζούνε στα δέντρα; Οι αρκούδες είναι πάντα καφέ;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Με πρόβατα και αλεπούδες, λιοντάρια και σκυλάκια, γάτες και πιγκουίνους, το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου σάς περιμένει να το ανακατέψετε και να το ταιριάξετε!

ISBN 978-960-644-227-8, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

Συνδυάζω και Διασκεδάζω

Με αστεία ζωάκια!

 • Είναι πολύ διασκεδαστικό να ανακατεύεις και να ταιριάζεις τις σελίδες αυτού του βιβλίου! Με το διαδραστικό παιχνιδοβιβλίο «Αστεία ζωάκια!» το παιδί σας θα μάθει να αναγνωρίζει τη σχέση του μέρους με το σύνολο, να ξεχωρίζει τα χρώματα, αλλά και τα ζώα ένα προς ένα.
 • Γιατί ο ελέφαντας έχει μακριά μύτη; Φοράνε πουλόβερ τα λιοντάρια; Τι χρώμα είναι οι αγελάδες; Πόσο γρήγορα μπορούν να τρέξουν τα κουνέλια;
 • Η δραστηριότητα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή: οι γονείς επιλέγουν μία σελίδα και το παιδί προσπαθεί να συμπληρώσει την εικόνα της  βρίσκοντας και ταιριάζοντας το μέρος που λείπει. Με ελέφαντες και πρόβατα, λιοντάρια και αγελάδες, χελώνες και γάτες, το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο του βιβλίου σάς περιμένει να το ανακατέψετε και να το ταιριάξετε!

ISBN 978-960-644-228-5, Διαστ.: 18x18cm, Σελ.: 16 board

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ