Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

1ο Φεστιβάλ Χελμού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το 1ο Helmos Mountain Festival που οργανώνεται το διάστημα 2 έως 5 Ιουνίου (τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) απ’ το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το 1ο Helmos Mountain Festival είναι «ένα τριήμερο Φεστιβάλ μουσικής, υπαίθριων δραστηριοτήτων και αναψυχής, στους πρόποδες του μαγευτικού Χελμού. Μια μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στο αγαπημένο μας βουνό, τη στιγμή που αποχαιρετά την χειμερινή περίοδο και καλωσορίζει την καλοκαιρινή”.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 2 Ιουνίου με συναυλίες των Γιάννη Αγγελάκα και 100ο C, Παύλου Παυλίδη και Hotel Alaska και Novel 729. Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, και Εισβολέα. Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα λάβουν χώρα συναυλίες των Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Χαρούλη και Σπύρου Γραμμένου. Τέλος, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ο κύκλος εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Χελμού θα ολοκληρωθεί με μεσημεριανό γλέντι στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων απ’ το μουσικό σχήμα Γκιντίκι και την Ιουλία Καραπατάκη, με είσοδο ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.

Το 1ο Φεστιβάλ Χελμού πλαισιώνεται και από μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων όπως ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασκήνωσης, διάφορα workshops και events για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και τη μουσική, τη μελισσοκομία, τις κατασκευές κ.ά. καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες όπως οργανωμένες πεζοπορίες στην κορυφογραμμή του Χελμού, διοργάνωση κάθετου αγώνα στη Νεραϊδοράχη, περιήγηση με mountainbike και e-bike στα μονοπάτια του Χελμού, ΒΜΧ &skateramp, Zipline, Trampolines, climbingwall κ.ά. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παράσταση stand-upcomedy στο chalet του χιονοδρομικού κέντρου, το Σάββατο 3/6, από τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Περισσότερες πληροφορίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ