Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
28.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Μαλλιάρης-Παιδεία: Μεγάλη προσέλευση στο σταντ των εκδόσεων στην 19η ΔΕΒΘ

Μεγάλη προσέλευση καταγράφηκε σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου, στο σταντ 7 του Περιπτέρου 15 της 19ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, όπου εκτίθενται όλες οι νέες εκδόσεις του Οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία. Το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού προσελκύουν τα ιστορικά, λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία, καθώς και τα λευκώματα και τα παζλ.

Σήμερα το απόγευμα στο σταντ βρέθηκε και η συγγραφέας Αγγελική Ταλιγκάρου (φωτογραφία), η οποία συζήτησε με τους αναγνώστες της, σχετικά με το βιβλίο της «Η γυναίκα στα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη».

Αύριο Κυριακή 7 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι  στην ΑΙΘΟΥΣΑ: Ν.Γ. ΠΕΝΤΖΙΚΗΣ, Περίπτερο 15, θα γίνει παρουσίαση του δίγλωσσου λευκώματος “Η Θεσσαλονίκη σε εικόνες”. 120 καρέ μέσα από το φακό των «Αυτοπτών Μαρτύρων», τεσσάρων καταξιωμένων δημοσιογράφων, Μπάμπη Γιαννακίδη, Λάζαρου Θεοδωρακίδη, Χρήστου Καραγιαννόπουλου και Γιάννη Κεσσόπουλου.

Στις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 8 μ.μ. στο σταντ των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία θα βρεθεί ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας, για να παρουσιάσει τα βιβλία του “Αρίστη Παγιατάκη – Η πρώτη” και “Εκλογές στην πράξη”.

Η ΔΕΒΘ θα είναι ανοιχτή αύριο, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, από τις 10 πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ