Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Εκδήλωση λήξης των φετινών «Εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής» του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε εορταστικό κλίμα θα υποδεχθεί σήμερα 17/5 το απόγευμα τα τμήματα των  τριών εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής 2023 η δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών «Αντώνης Σαμαράκης».

Ο φετινός κύκλος μαθημάτων που λειτούργησε τους προηγούμενους μήνες ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό πρόκειται να υπογραμμίσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου στις 6 το απόγευμα οι συντονίστριες των τριών εργαστηρίων, συγγραφείς Μαίρη Κατσανίδου, Νικολία Πανίδου και Σοφία Ιακωβίδου.

Οι τρεις εθελόντριες θα παρουσιάσουν στο κοινό μαζί με τις συγγραφικές τους ομάδες τα αποτελέσματα του εγχειρήματος που απέδωσε καρπούς και ανέδειξε ταλέντα. Στην εορταστική εκδήλωση, που είναι ανοιχτή σε όλες και όλους με σκοπό να γίνουν κοινωνοί της δουλειάς που έγινε τους προηγούμενους μήνες, θα αναγνωστούν ορισμένα από τα διηγήματα όσων συμμετείχαν στα εργαστήρια.

Ο κύκλος των εργαστηρίων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών του δήμου Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και την αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Πεύκων, Νεάπολης και Συκεών.

 

Info

Τόπος: Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδυσσέως Φωκά 46)

Ώρα: 18.00

Τηλ: 2310217376

Είσοδος ελεύθερη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ