Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Η έρευνα και η καινοτομία στον Αγροδιατροφικό τομέα, στο επίκεντρο Ημερίδας

«Αγροδιατροφή και Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες συνεργασίας με το Διεπιστημονικό Κέντρο Αγροδιατροφής του ΑΠΘ (ΚΕΑΓΡΟ)» είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνουν το ΚΕΑΓΡΟ του ΑΠΘ, το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρες 16:00 – 18:30, στο κτίριο του ΣΒΕ (26ης Οκτωβρίου 21, Παλαιά Σφαγεία).

 

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν η έρευνα και η καινοτομία στον Αγροδιατροφικό τομέα (Τρόφιμα – Μεταποίηση και Ζωική Παραγωγή) και τα καινοτόμα εργαλεία στις υπηρεσίες της αγρο-διατροφικής αλυσίδας. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με επιχειρηματικούς εκπρόσωπους του κλάδου.

 

Στο πλαίσιο αυτό, αναδεικνύονται οι μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούνται μεταξύ των επιστημονικών και των ερευνητικών κοινοτήτων του ΚΕΑΓΡΟ ΑΠΘ και τις επιχειρήσεις που συστήνει ο ΣΒΕ, ώστε να αλληλεπιδράσουν δημιουργικά, υιοθετώντας νέες προσεγγίσεις για τους πολίτες και την κοινωνία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:

https://sbe.org.gr/wp-content/uploads/2023/05/PROGRAM_AGRO.pdf

 

Προεγγραφή για τη συμμετοχή στην εκδήλωση:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNiKt9vjYvMRK8jaKHr11v5JsOQkfyt9bOXCUvXzTkXcQ1ew/viewform

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ