Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Εκστρατεία αγάπης από την Κοινότητα Αχμαντίγια

Ο Ιμάμης & Εθνικός Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια συνεχίζει την Εκστρατεία Ειρήνης στην Αθήνα μετά από μια επιτυχημένη επταήμερη επίσκεψη στις Βόρειες περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης καθώς και του Έβρου ως εκπρόσωπος της Αγιότητάς του Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, του παγκόσμιου επικεφαλής της παγκόσμιας επικεφαλής της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια.

Το κύριο θέμα αυτής της εκστρατείας ειρήνης είναι “Μουσουλμάνοι για την Ειρήνη – Μουσουλμάνοι της Ελλάδας” και έχει ως στόχο να φέρει κοντά ομοϊδεάτες από διαφορετικές θρησκείες και μη θρησκευτικά δόγματα για να εργαστούν από κοινού για την Ειρήνη.

Για το σκοπό αυτό συναντάται με διάφορους θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες σε όλη τη χώρα.

Διανεμήθηκαν φυλλάδια με τίτλο “Μουσουλμάνοι για την Ειρήνη” στους κεντρικούς δρόμους της Κομιτηνής, της Ξάνθης, της Αλεξανδρούπολης, της Θεσσαλονίκης και τώρα της Αθήνας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το μήνυμα αυτό της ειρήνης έφτασε σε πάνω από 100.000 ανθρώπους στην Ελλάδα με πάνω από 250.000 διαφημιστικά που διανεμήθηκαν.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής εκτίμησαν την εκστρατεία αυτή και καλωσόρισαν τις ειρηνευτικές προσπάθειες της κοινότητας.

Η εκστρατεία αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλα μέρη της χώρας, όπως στην Κρήτη, στην Πάτρα, στην Καλαμάτα και στα Ιωάννινα.

Την εκστρατεία αυτή θα ακολουθήσει μια άλλη σημαντική εκστρατεία με τίτλο “Ας σταματήσουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ