Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
30.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

20η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας – Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Η ΟικόΣφαιρα  με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας, Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΕ,  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ΑειφορίαςΜουζακίου Καρδίτσας, Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας,  Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας και Ευρυτανίας, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας, Αθλητικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας (ΑΦΟΚ), Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας κ.ά. το 4ήμερο από 14 μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιούν στην Καρδίτσα, την 20η Πανελλήνια Οικολογική Γιορτή, η οποία ξεκίνησε το έτος 2001 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η  Γιορτή αυτή φέτος αφιερώνεται στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και περιλαμβάνει:

  • Επιστημονική Ημερίδα με θέμα  «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»
  • Πανελλαδική εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων, ειδών χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων, στο χώρο του Παυσίλυπου με  50 και πλέον εκθέτες από όλη την Ελλάδα.
  • Παράλληλες εκδηλώσεις στο άλσος Παυσιλύπου.

Η Οικολογική Γιορτή έχει πανελλαδικό χαρακτήρα και προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που μπορεί να εκθέσει τα προϊόντα του ή τις οικολογικές του δραστηριότητες να δηλώσει συμμετοχή το συντομότερο, γιατί ο αριθμός των περιπτέρων είναι περιορισμένος.

Πληροφορίες, ενημερωτικά έντυπα και αίτησηθα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.Oikosfaira.gr-ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Επίσης τηλεφωνείστε: 6976017907 και 6987992636

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ