Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
21.4 C
Thessaloniki
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρών για το πρώτο κουδούνι στο 92ο Δημοτικό Σχολείο και στο 8ο ΕΠΑΛ

«Το μέλλον είναι δικό σας κι εμείς θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας» είναι το μήνυμα που έστειλε σήμερα (11/09) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κατά τον σχολικό αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ καλωσόρισε τα «πρωτάκια». «Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη γνώσεις, όμορφες εμπειρίες, να αποκτήσετε πολλούς φίλους», είπε ο κ. Ζέρβας, απευθυνόμενος στους μαθητές, και εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του γιατί «η πόλη ξαναβρίσκει τα χαμόγελα και τη ζωντάνια της».

Στη συνέχεια ο κ. Ζέρβας παραβρέθηκε στον αγιασμό του 8ου ΕΠΑΛ, στο συγκρότημα του «Ευκλείδη». Μιλώντας στους μαθητές, που ολοκληρώνουν τη 12ετή φοίτησή τους στο σχολείο, τους είπε: «Μπορεί τώρα να νομίζετε ότι κρατάει πολύ, αλλά στη ζωή κρατάει όσο ένα γρήγορο πέρασμα. Όμως είναι ένα πέρασμα πολύ σημαντικό για τις γνώσεις, για τις εμπειρίες και τις φιλίες που αποκτάτε -ουσιαστικά είναι τα θεμέλια για οτιδήποτε ακολουθήσει την επόμενη μέρα».

Ο κ. Ζέρβας διαβεβαίωσε παιδιά και καθηγητές πως η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι παρούσα, για να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα υπάρχει, τονίζοντας την ίδια ώρα και τη σημασία της προσωπικής ευθύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ