Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ελληνική Μυθολογία με χιούμορ, του Παντελή Αφθονίδη, εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία

“Η Αρχαία Ελληνική Μυθολογία” με δόση πικάντικη, όπως δεν διαβάστηκε ποτέ, γραμμένη από τον συγγραφέα Παντελή Αφθονίδη, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία

Όπως περιγράφει ο συγγραφέας:

Μυθολογίες ελληνικές έχουν γραφεί πολλές. Μία επιπλέον, δεν θα άλλαζε προς το καλύτερο την αρχαία μας μυθολογία και συνεπώς θα εθεωρείτο από πολλούς περιττή.
Ο σκοπός όμως αυτού του βιβλίου δεν είναι η επανέκδοση των ελληνικών μύθων που διδαχθήκαμε στο σχολείο, αλλά να αγαπήσουμε πραγματικά την αρχαία μας μυθολογία, που θεωρείται από τους ξένους συγγραφείς και σοφούς ως η πλουσιότερη και πιο ευφάνταστη μυθολογία όλων των λαών της γης.
Και πιστεύω ειλικρινά ότι ο καλύτερος τρόπος να γίνει η μυθολογία μας θελκτική και ευχάριστη στον αναγνώστη είναι να συνδυάσει τη γνώση με το χιούμορ, γιατί έτσι γίνεται πιο ευπρόσδεκτη και απολαυστική. Αυτός είναι ο λόγος που με ώθησε να ξαναγράψω τη μυθολογία μας για μικρά και μεγάλα παιδιά, ώστε να την ξαναδιαβάσουν γελώντας με τα πάθη και τα ήθη των αρχαίων θεών και ηρώων της φυλής μας, η οποία τους πίστεψε και τους λάτρεψε κτίζοντας ναούς στο όνομά τους, όπως ο Παρθενώνας.

Διαστάσεις: 14χ21, Σελίδες: 272, Εξώφυλλο: Μαλακό

 

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία και σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ