Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης «Με επίσημο ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής με επιπλέον βραδιά

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τον τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη με «Επίσημο Ένδυμα», με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Voci Contra Tempo, στις 27 & 28 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η 27η Νοεμβρίου προστέθηκε καθώς η 28η σημείωσε SOLDOUT!

Η βραδιά «Με επίσημο ένδυμα» είναι μια ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συνδυάζει Συμφωνική ορχήστρα, με εναλλακτικούς καλλιτέχνες και σκιαγραφεί το καλλιτεχνικό τους πορτραίτο. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2019, με πρώτο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη, δύο χρόνια μετά το επίσημο ένδυμα φόρεσε ο Πάνος Μουζουράκηςκαι πέρυσι ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Φέτος την σκυτάλη παίρνει ο εξαιρετικός τραγουδοποιός ερμηνευτής, ενορχηστρωτής, παραγωγός, αγαπημένος συνάδελφος όλης της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως φαίνεται από τις πολλές συνεργασίες του, ο Αλκίνοος Ιωαννίδηςόπου από το 1993  εμφανίζεται στο καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει διανύσει μια λαμπρή αλλά και τόσο δημιουργική πορεία.

Φέτος συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια στον χώρο, έρχεται να φορέσει το “Επίσημο Ένδυμα” του Κέντρου Πολιτισμού, σε μια βραδιά, μουσικό μωσαϊκό, όπου θα ακουστούνε εκτός από τα γνωστά και αγαπημένα του τραγούδια, ανέκδοτες μελωδίες, αλλά και θεατρική του μουσική που έχει ντύσει σημαντικές παραστάσεις.

 

Συντελεστές:

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Κωνσταντίνος Δημηνάκης

Τραγούδι: Αλκίνοος Ιωαννίδης

ΣυμμετέχουνοιVociContraTempo, Female Vocal Ensemble.

Διεύθυνση Χορωδίας: Σοφία Γιολδάση

Δευτέρα 27 &Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 21:00 

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση πολιτισμού και τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη 40 €

Α’ Ζώνη35€

B’ Ζώνη30 €

Γ’ Ζώνη25€

Δ’ Ζώνη 20€

Θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια 15 €

Φοιτητικό, Άνω των 65,    15 €

Εισιτήρια από τη www.viva.gr

https://www.more.com/music/me-episimo-endyma-alkinoos-ioannidis/

και τα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, MediaMarkt

Για πληροφορίες : www.kepo.gr

2310 602599

2310 421059

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ