Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
24.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Σ., Γιώργου Μουτσιάνα, στην Philoxenia 2023

Τα περίπτερα της Philoxenia 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) κ. Γιώργος Μουτσιάνας συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ομοσπονδίας κ. Νίκο Τζιμπούκα. 

Ο κ. Μουτσιάνας βρέθηκε στην παρουσίαση δημοτικών χορών από το Λαογραφικό Σύλλογο Θεοδωριάνων Άρτας “Κωστηλάτα” και παραδοσιακές πίτες και κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων “Πήγασος”, στο σταντ της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου συνομίλησε και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Παρακολούθησε την εκδήλωση “Μοναστηριακή Κοινότητα της Πιερίας και Μοναστική Κουζίνα” κατά την οποία μαγείρεψε ο Σαρακατσάνος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εισοδίων Θεοτόκου Πέτρας Ολύμπου, Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Νάκας, όπου συνομίλησε και με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου.

Τέλος, ο κ. Γιώργος Μουτσάνας, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Euro tv κ. Ρήγα Φεραίο καθώς και με την αντιδήμαρχο τουρισμού Βόλου κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.

Στη φωτογραφία του θέματος διακρίνονται από αριστερά: Νίκος Τζιμπούκας, π. Βασίλειος Νάκας, Σοφία Μαυρίδου, Γιώργος Μουτσιάνας

Από αριστερά: Νίκος Τζιμπούκας, Ρήγας Φεραίος, Γιώργος Μουτσιάνας, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή
Αλέξανδρος Καχριμάνης, Γιώργος Μουτσιάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ