Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Η Ντίνα Παπαϊωάννου κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο “Παλμός live stage”

Η Ντίνα Παπαϊωάννου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο “Παλμός live stage”. Μια τραγουδίστρια νωστή κυρίως από συνεργασίες της, με σπουδαίους δημιουργούς – Γιάννη Σπανό, Χρήστο Νικολόπουλο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α. και την αξιοσημείωτη δισκογραφία,  διαγράφοντας εδώ και χρόνια την καλλιτεχνική της πορεία με την ίδια συνέπεια.

Το εκπληκτικό μουσικό σχήμα που την πλαισιώνει απαρτίζεται από τους επίσης εξαιρετικούς μουσικούς με τον Αλέξανδρο Τσακιρίδη στο πιάνο και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Η Ελισάβετ Χαβάτη στο τραγούδι, ο Γιώργος Φακαλής στο μπουζούκι, ο Ζωγράφος Σταυρίδης στο ακορντεόν και καλλιτέχνες που εναλλάσσονται κατά περίπτωση, αποτελούν μια από τις αξιολογότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας (Π.Ο.Κ.Ε.) στη Θεσσαλονίκη έχει έδρα τον πολυχώρο «παλμός» στην Καλαμαριά (Νικολάου Πλαστήρα 27 – Νέα Κρήνη  τηλ. 6947554518)

Η πολιτιστική και βιοτική αναβάθμιση μέσω ανοιχτού πεδίου συνεργασίας, σύμπραξης, επικοινωνίας & ψυχαγωγίας αποτελεί βασικό κίνητρο και στόχο του Π.Ο.Κ.Ε.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Π.Ο.Κ.Ε. στηρίζει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις θέτοντάς τες υπό την αιγίδα του, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση, τη στήριξη και τη διάδοση  έργων, γνωστών και νέων καλλιτεχνών και δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Σύντομα οι Πολιτιστικές & Καλλιτεχνικές Δράσεις του Π.Ο.Κ.Ε. θα επεκταθούν σε όλο το εύρος και φάσμα των τεχνών γι’ αυτό και σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να γίνετε ενεργά μέλη.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παλμός live (πολυχώρος πολιτισμού)

Νικολάου Πλαστήρα 27

Έναρξη: 22:00

Κρατήσεις: 6947554518

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ