Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Μια μέρα στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια… για προνήπια!

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 10:30 ως  τις 14:00 τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης προσκαλούν στο Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων παιδιά που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2024-25 στην τάξη των Προνηπίων, “για να γνωριστούμε και να συμμετέχουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, σε παιδαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες αποτελούν μέρος του προγράμματος σπουδών μας”, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

‘Οι βάσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης δημιουργούνται στην προσχολική και πρώιμη σχολική ηλικία. Ένα σωστό ξεκίνημα δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης μαθητικής πορείας.

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον γεμάτο ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη στο οποίο τα παιδιά αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν.

Μέσα από ευχάριστα, δημιουργικά προγράμματα χτίζουν τη νοητική τους συγκρότηση, αποκτούν συναισθηματική σταθερότητα και κοινωνικοποιούνται ομαλά. Έτσι το καθημερινό «ταξίδι» στη μάθηση γίνεται μια ελκυστική ενασχόληση με κεντρικό άξονα τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού”,

 

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει:

  • Θεατρική αγωγή
  • Μουσικοκινητικά παιχνίδια
  • Τέχνη
  • Messy play
  • Ρομποτική – STEM

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο https://forms.office.com/e/r5G5NZG1Zx

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ