Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
20.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
spot_img

Παύλος Συνοδινός – «Αστάρτη #Status Update 2024» – Νέα κυκλοφορία album

O τραγουδοποιός και κιθαρίστας Παύλος Συνοδινός κυκλοφορεί την τέταρτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Αστάρτη #Status Update 2024», ένα project που έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το SAE Creative Media College.

Μια πρώτη γεύση της δουλειάς αυτής έχουμε πάρει από το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του ομότιτλου τραγουδιού, το οποίο είχε ήδη αγαπηθεί από το κοινό σε live εμφανίσεις του Συνοδινού.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό project, όπου ο Παύλος Συνοδινός και η μπάντα του συνεργάστηκε με σπουδαστές του Audio Production τμήματος της SAE Athens, στο πλαίσιο ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για να δημιουργήσουν αυτό το καινοτόμο άλμπουμ.

Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη τη διαδικασία και στάδια της ηχογράφησης, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πατηνιώτης, Head of Audio dept. (SAE Athens) «Τα τραγούδια του Παύλου είναι εξομολογητικά και διαυγή όπως ο έρωτας. Μαζί με τους συνοδοιπόρους του Άλεξ Randan και Άκη Παπαβασιλείου γονιμοποίησαν, σαν άλλοι Φοίνικες, το ηχητικό τους σύμπαν στο Στούντιο Α της SAE, όπου ο Γιάννης Παξεβάνης το μεταχειρίστηκε ως μήτρα. Σε αυτή τη μήτρα, όμως, εκτός από τραγούδια κυοφορήθηκαν και νέοι σπουδαστές, ανερχόμενοι ηχολήπτες και μουσικοί παραγωγοί, οι οποίοι ακούσια έλαβαν ίσως το σημαντικότερο μάθημα των σπουδών τους· τη χαρά της συμμετοχής, την ελευθερία της ανιδιοτέλειας και την προσωπική αποδόμηση για ένα και μοναδικό σκοπό. Την υπηρέτηση της ηχογράφησης».

«Το Status Update  είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο μουσικό project που δεν χρειάζεται καμία μυθοπλασία για να έχει υπόσταση» επισημαίνει ο Παύλος Συνοδινός.

«Μετά το StatusUpdate2019, το Αστάρτη #StatusUpdate2024 προσδιορίζεται και προσδιορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό, μέσα από πραγματικά γεγονότα και συνθήκες με την μικρογραφία απευθύνεται σε όλους, προσπαθώντας να υπενθυμίσει την ανάγκη μιας αυθεντικότητας μέσα από τη φράση «μη ντρέπεσαι να τραγουδάς στη γλώσσα που μιλάς» και θα είσαι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της δικής σου ιστορίας»!

Το album “Αστάρτη #StatusUpdate2024” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΨΜ σε cd  και βινύλιο, σε περιορισμένα συλλεκτικά αντίτυπα.

Συντονιστής project: Νίκος Πατηνιώτης – Head of Audio dept. (SAE Athens)

Συντελεστές

Παύλος Συνοδινός – Κιθάρα, φωνή

Alex Randan – Τύμπανα

Άκης Παπαβασιλείου Μπάσο

Γιάννης Παξεβάνης – Μηχανικός Ήχου / Παραγωγός

 

H ηχογράφηση και μίξη του άλμπουμ έλαβαν χώρα στο Studio A της SAE Athens.

 

«Ραμόν»

https://youtu.be/v0XzJq-utpE?si=8s1viMmpNMa2Eig2

«Αστάρτη»

https://youtu.be/uOlHJRlqA2Q

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ