Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
20.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
spot_img

Φεστιβάλ Πνευστών: Μ. Τρούλλος – L.Maisky: None But The Lonely Heart, στο Μέγαρο Μουσικής

Στις 4 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ., το κοινό της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να απολαύσει στο Μέγαρο Μουσικής το Ρεσιτάλ για φαγκότο & πιάνο, «None but the lonely heart», με τον Μαυρουδή Τρούλλο στο φαγκότο, και την Lily Maisky στο πιάνο. Επίσης, θα ακουστούν έργα μεγάλων συνθετών, όπως του Tchaikovsky ,του Rachmaninoff κ.α.

Η Lily Maisky καταξιώνεται ως μια εξαιρετική πιανίστρια, που έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και συχνά περιοδεύει στην Άπω Ανατολή, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχει ερμηνεύσει κοντσέρτα υπό τη διεύθυνση σπουδαίων μαέστρων όπως ο Leonard Slatkin, ο Thomas Sanderling κ.α. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους υψηλού κύρους, όπως, μεταξύ άλλων, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου και στο Musikverein and Concerthaus της Βιέννης.

Ο πολυβραβευμένος,  Μαυρουδής Τρούλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς φαγκότου, ξεκίνησε από την ηλικία των 13 το ταξίδι του στην μουσική και μόλις στα 18 του χρόνια έκανε την πρώτη του σόλο εμφάνιση. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε μεγάλες αίθουσες της Ευρώπης, όπως το Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής στο Παρίσι, ενώ επίσης διδάσκει μουσική και φαγκότο στην Δημοτική Ακαδημία Μουσικής Woord en Dans στην σχολή Sint-Pieters Woluwe στις Βρυξέλλες.

 

Τιμές Εισιτηρίων

20€, 15€, 10€ (μειωμένο)

 

Περισσότερες πληροφορίες

https://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=3122

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ