Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
20.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
spot_img

Αποκριάτικη συναυλία με την Αναστασία την Τσικνοπέμπτη στο Ωραιόκαστρο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Αναστασία, θα ξεσηκώσει το κοινό στο αποκριάτικο πάρτι που θα στηθεί στο κέντρο του Ωραιοκάστρου την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου 2024. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

«Φέτος την Τσικνοπέμπτη διοργανώνουμε στο Ωραιόκαστρο αποκριάτικο πάρτι με συναυλία της Αναστασίας, μια τραγουδίστρια που επέλεξαν τα μέλη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία. Η συναυλία θα γίνει στη Λ. Δημοκρατίας, συνεργαζόμαστε με τον Εμπορικό Σύλλογο, ώστε εκείνη την ημέρα να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κίνησης στην αγορά. Όλες και όλοι την Τσικνοπέμπτη είναι προσκεκλημένοι στο Ωραιόκαστρο», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η συναυλία θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα στην αγορά του Ωραιοκάστρου, έτσι ώστε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες του τόπου μας. Η Αναστασία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Την Τσικνοπέμπτη σας περιμένουμε όλους στο Ωραιόκαστρο για να διασκεδάσουμε», αναφέρει η Ευαγγελία Δρόσου, αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ