Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
10.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
spot_img

ΓΣ Ηρακλής: Γιορτή γειτονιάς στις 40 Εκκλησιές την Τσικνοπέμπτη

Την Τσικνοπέμπτη (07.03.2024) ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής διοργανώνει μία αποκριάτικη γιορτή στις 40 Εκκλησιές, με πολλά παιδιά, νέες και νέους, φοιτητές και φοιτήτριες, δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους και τοπικές επιχειρήσεις.

Η γιορτή έχει ως στόχο την ανάδειξη του κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Γυμναστικού Συλλόγου για την συγκεκριμένη περιοχή της πόλης και γίνεται σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, το 31ο Δημοτικό Σχολείο, τις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ, συλλόγους, επιχειρήσεις και καλλιτεχνικές ομάδες της πόλης μας.

Στην γιορτή μας θα συμμετάσχουν όλα τα Αθλητικά Τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου, μαζί με τις Ακαδημίες, τα μέλη και τους γονείς των μικρών αθλητών/τριών, ενώ έχουν προσκληθεί όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής, την Α’ Δημοτική Κοινότητα και τους εργαζόμενους/ες της γειτονιάς.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 16:00 μ.μ. στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Πολυχώρο των Χορτατζήδων, με άφθονο χορό και φαγητό για όλους τους παρευρισκόμενους/ες.

Στις 19:00 μ.μ θα ξεκινήσει μια μουσική περιοδεία (πατινάδα) προς το κέντρο της γειτονιάς, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Παύλου Μελά, επί της οδού Βιζυηνού, όπου θα ακολουθήσουν και άλλες καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο δημόσιος χώρος της ευρύτερης γειτονιάς θα έχει στολιστεί ανάλογα με κορδέλες και σημαίες που δημιούργησαν τα παιδιά των Ακαδημιών μας και οι μαθήτριες/ες του 31ου Δημοτικού Σχολείου.

H γιορτή θα τελειώσει στις 22:45 μ.μ και στην συνέχεια όλοι και όλες μαζί θα συμβάλουμε στην καθαριότητα της γειτονιάς.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών, έχουμε ενημερώσει την Τροχαία, το ΕΚΑΒ και τον ΟΑΣΘ.

Σε περίπτωση που θα θέλατε να συμμετάσχετε στην γιορτή επικοινωνήστε στο community@iraklis.club.

Σε περίπτωση βροχής, θα μεταφερθεί η γιορτή μέσα στο Ιβανώφειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ