Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

8ο Panorama Charity Fun Run «Mελίνα Λαζαρίδου» από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Πρόσκληση συμμετοχής στο 8ο PANORAMA CHARITY FUN RUN «ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ», τον γνωστό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει για 8η χρονιά για «καλό σκοπό» την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, απευθύνει προς όλους ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Η αθλητική δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον αθλητικό σύλλογο «Λέοντες» και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (10χλμ, 5χλμ και 2 χλμ.). Όλοι οι δρομείς θα διασχίσουν μια διαδρομή μέσα στους δρόμους του Πανοράματος και θα τερματίσουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο.

Τα έσοδα της δράσης θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “Λάμψη”, στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Αντηρίδα” και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα “Αριάδνη ΙΙ”. Με το σύνθημα “τρέχουμε για καλό σκοπό” ο δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με στόχο φέτος να απογειωθούν οι συμμετοχές σε έναν θεσμό υπερτοπικού χαρακτήρα που υπερβαίνει τα στενά διοικητικά όρια του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς κάθε χρόνο οι δρομείς ξεπερνούν τα 2.500 άτομα όλων των ηλικιών μεταξύ των οποίων ακόμη και μητέρες με καροτσάκια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά ή να προσέλθουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος από 10/04/2023 μεταξύ των ωρών 4 μ.μ. – 7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στο τηλέφωνο  2310308271.

Τελικός σύνδεσμος εγγραφών: https://event.athletopia.com/8th-panorama-charity-fun-run 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ