Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

#CancelMikeius στο Cine Βακούρα

O Mikeius έρχεται στο Cine Βακούρα στη Θεσσαλονίκη, με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση, το Σάββατο 6 Απρίλιου 2024, στο Cine Βακούρα (Μιχαήλ Ιώαννου 8, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310233665), με ώρα έναρξης στις 21.30′.

Ο Mikeius είναι κωμικός, youtuber. Συμμετείχε στις εκπομπές “ΜΠΡΑΦ”, “Θάψε το Σενάριο”, παρέα με τον Κώστα Μαλιάτση, “What the Fact”, “Broscar” καθώς και σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και την Αγγλία.

“Με θάρρος γνώμης, οξύνοια και καυστική γλώσσα, ο Mikeius δημιούργησε δική του σχολή σε ότι αφορά τις χιουμοριστικές απεικονίσεις μιας πραγματικότητας, στην οποία κάθε ένας από εμάς κάνει εκατοντάδες σκέψεις κάθε μέρα από τις οποίες πολύ λίγες τολμάμε να εκφράσουμε.

Από την παράσταση του #CancelMikeius, , περνάνε θέματα, όπως η Cancel Culture,  η Πολιτική Ορθότητα αλλά και αγαπημένες του συζητήσεις, όπως τα 80’s και τα 90’s, οι σχέσεις των δύο  φύλων και δεκάδες λεπτομέρειες που συναντάει κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή και περνάνε απαρατήρητες.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο”, όπως περιγράφουν οι συντελεστές.

Εισιτήρια διατίθενται 10 ευρώ στο βιβλιοπωλείο σε Βακούρα, Σάρωθρον (Λαδάδικα) και Ηλιοτροπιο (Πλ.Ναυαρίνου) και 12 ευρώ στο fero.gr και στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ