Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
32.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

1o Τουρνουά ποδοσφαίρου “Βασίλης Καρτάλης”

Το Σάββατο 25 Μαΐου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά  ποδοσφαίρου “Βασίλης Καρτάλης”, σε μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Πυλαίας, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Πυλαίας “Αντώνης Καραμπουρνιώτης”.

Μία ακόμα πρωτοβουλία από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, και συγκεκριμένα από την αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νεολαίας σε αγαστή συνεργασία με τις παιδικές ομάδες ποδοσφαίρου της Πυλαίας, και με προσκεκλημένες 5 από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης.

ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς, Μακεδονικός, Α.Ε. Πυλαίας, Εθνικός Πυλαίας και ΠΟΜ Μαλακοπής “παίξανε μπάλα” μαζί, προτάσσοντας τη συμμετοχή και το παιχνίδι, έναντι της νίκης.

“Η ενθουσιώδης και μαζική συμμετοχή των μικρών αθλητών μας συγκίνησε. 400 παιδιά πλημμύρισαν το δημοτικό γήπεδο Πυλαίας, δίνοντας ουσιαστικά μαθήματα ομαδικότητας και συνεργασίας. Ευχαριστούμε θερμά τις παιδικές ομάδες της τοπικής μας κοινότητας για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία, όσο και τις υπόλοιπες ακαδημίες της πόλης μας για την άμεση και θετική ανταπόκριση. Μεγάλος νικητής της ημέρας ο υγιής αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα!” τόνισε σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Καρτάλης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ