Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

«Έχεις τη φύση στο χέρι σου» στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος το Εργοστάσιο Ευκαρπίας του Τιτάνα και η ΧΑΝΘ προσφέρουν λουλούδια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» μπροστά στον χώρο της Αιματολογικής Κλινικής στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στις 12μ.μ.

Η δράση αποτελεί πλέον θεσμό, ο οποίος μέσα από την συνεργασία της εταιρείας ΤΙΤΑΝ με την ΧΑΝΘ, αναδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική δράση και παρουσία τους.  Από την πλευρά του Νοσοκομείου η διοργάνωση «Έχεις τη φύση στο χέρι σου» αποτελεί πλέον μια οικεία παρουσία η οποία, όπως δείχνει η ανταπόκριση του προσωπικού έχει αποκτήσει «ρίζες» και ανανεώνεται με ιδιαίτερη προσμονή.

Στη δράση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εθελοντές, εργαζόμενοι και στελέχη από το Εργοστάσιο Ευκαρπίας του Τιτάνα  και τη ΧΑΝΘ.

Στο πλαίσιο της δράσης το προσωπικό καλείται να συμμετάσχει φυτεύοντας ένα λουλούδι και κοινοποιώντας αυτή την στιγμή της φύτευσης, ως φωτογραφία  σε όλο τον κόσμο. Μπορεί επίσης να συμμετέχει σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Έχεις τη φύση στο χέρι σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ