Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
37.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
spot_img

400 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο 5ο Street Art Festival

Περισσότεροι από 400 ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες δίνουν το «παρών» στο φετινό Street Art Festival (SAF), στο μεγαλύτερο Music, Arts and Street Culture πολυγεγονός, που επιστρέφει ανανεωμένο στην 5η του διοργάνωση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 9-11 Ιουνίου.
Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στα τέσσερα χρόνια διοργάνωσής του, η μεγαλύτερη συνάντηση καλλιτεχνών, Street Artists, μουσικών, χορευτών θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και εντυπωσιακά show από κάθε άκρη του κόσμου.
Συναυλίες, live graffiti action, live dance shows, special dance shows, skate-BMX Contest Shows, εικαστικές παρεμβάσεις, σεμινάρια κ.α συνιστούν το SAF, μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις καλλιτεχνών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (το πλήρες πρόγραμμα του μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση: http://streetartfestivalthessaloniki.com/el/content/programme-2015
Το πλούσιο πρόγραμμα των συναυλιών και των υπόλοιπων εκδηλώσεων του SAF περιλαμβάνει καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως:
Παρασκευή 9 Ιουνίου
Evidence of the Dilated Peoples
Lead dog & BVA (The Four Owls)
ΖΗΝΩΝ & Dj Squeezy Anks
PRINCE XXIII (Hatemost) ft. D.W.M.N.D
Music Open Call
Above the Hood
Gamblers
Alleyway Rats
Asto Pasam
Dj Cron
Σάββατο 10 Ιουνίου
Gentleman
Dub Fx
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
SKG’S Dub Alliance
Music Open Call
50 διεθνείς και Έλληνες street & graffiti artists συμμετέχουν στο πλαίσιο του SAF στο Graffiti Wall of Fame. Το SAF έως τώρα στις προηγούμενες διοργανώσεις του έχει υποδεχτεί περισσότερους από 200 Street Artists, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μια διαφορετική παραγωγή.
Ακόμη, το SAF φιλοξενεί το “SAF Dance Camp”, προσκαλώντας κάθε χρόνο κάποιους από τους καλύτερους χορογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τo Street Art Festival πραγματοποιείται από την οργανωτική ομάδα του SAF σε συνδιοργάνωση με την ΔΕΘ-Helexpo, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντιδημαρχία Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και την ΚΕ.ΔΗ.Θ.
Πληροφορίες
Website: www.streetartfestivalthessaloniki.com
Facebook: www.facebook.com/streetartfestivalthessaloniki
Εισιτήρια
Παρασκευή 15€
Σάββατο 18€
Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ, τα shows, τις συναυλίες, τη συμμετοχή στα σεμινάρια και workshops κα.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσα από το site της διοργάνωσης www.streetartfestivalthessaloniki.com στην ενότητα Tickets.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ