Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
30.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

5ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Βιώσιμες πόλεις και ενεργοί πολίτες»

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 15ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «Βιώσιμες πόλεις και ενεργοί πολίτες», στις 6 Νοεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Στις μέρες μας, η βιωσιμότητα στο αστικό περιβάλλον είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι πόλεις ωθούν την οικονομική ανάπτυξη μέσω του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών προς τους πολίτες όπως η πρόσβαση στην εκπαίδευση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι δημόσιες μεταφορές. Το ζητούμενο είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανάδειξη ευκαιριών που καθιστά τις πόλεις πιο ελκυστικές για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην ανάπτυξη.

Η ΕΚΕ έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, φέρνοντας καινοτομία στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι να προωθήσουμε την κοινωνική ανάπτυξη στο αστικό και περιφερειακό περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο διαμορφώθηκαν οι τέσσερις θεματικές ενότητες για φέτος: Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη, Εκπαίδευση, Αστική Καινοτομία και Ενεργοί Πολίτες.

Η επιτυχημένη μας πρωτοβουλία CSR Marketplace θα αναδείξει βέλτιστες πρακτικές εταιρειών και οργανισμών. Το συνέδριο σας τοποθετεί στο κέντρο αυτού του διαλόγου παρέχοντας πληροφορίες ώστε η ΕΚΕ να αποτελεί σημαντική αξία και μοχλό ανάπτυξης, για τις επιχειρήσεις, για τους πολίτες και για τη χώρα συνολικά. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη του CSR Hellas.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ