Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Διονύση Τσακνή & τα «Κίτρινα Ποδήλατα», στο Θέατρο Κήπου

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον Διονύση Τσακνή & τα «Κίτρινα Ποδήλατα», παρουσιάζεται στο Θέατρο Κήπου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Ερμηνεύουν: Διονύσης Τσακνής, Κίτρινα Ποδήλατα, Steve Tesser.

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους.

Αγαπημένοι φίλοι, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά το «φευγιό» του (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019), από κοινού στη σκηνή θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, τραγούδια που λατρεύτηκαν, ακούγονται και τραγουδιούνται από όλους.
Μαζί τους οι μουσικοί – φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Άκης Άμπράζης (πιάνο), Ηλίας Παρασκευόπουλος (τύμπανα), Steve Tesser (ηλεκτρική κιθάρα), Αντώνης Καλαντζάκος (ηλεκτρικό μπάσο) και ο υπέυθυνος ήχου Κώστας Κυριακίδης

Σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»…

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Διονύσης Τσακνής
Κίτρινα Ποδήλατα
Steve Tesser

Μουσικοί:

Πιάνο: Άκης Αμπράζης

Τύμπάνα: Ηλίας Παρασκευόπουλος

Ηλεκτρική κιθάρα: Steve Tesser

Ηλεκτρικό μπάσο: Αντώνης Καλαντζάκος

Υπέυθυνος ήχου: Κώστας Κυριακίδης

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αμαλία , Καφέ Μπαρ Σαρωθρον , Καφε Μπαρ Διώροφον

Ηλεκτρονική προπώληση: come together.gr

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 20 ευρώ & Μειωμένο (Αμέα – Φοιτητών – ΑμέΑ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ