Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025
2.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025
spot_img

Άγνωστοι βανδάλισαν τις τουαλέτες στον Κήπο των Εποχών στη νέα παραλία

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για καταστροφές που προκλήθηκαν στις δημοτικές τουαλέτες στον Κήπο των Εποχών στη νέα Παραλία κατέθεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωση της:

Από την πρώτη στιγμή η νέα δημοτική Αρχή κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες ώστε να λειτουργήσουν μετά από πολλά χρόνια οι δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην άνω Πόλη.
Έγινε δυνατό, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, να υπάρξει ανάδοχος για τη απόδοση εκ νέου δέκα δημόσιων χώρων υγιεινής στους πολίτες και να δοθεί μια λύση σε ένα πρόβλημα που προσέβαλε τον καθημερινό μας πολιτισμό αλλά και την εικόνα της πόλης μας στον εξωτερικό.
Δυστυχώς, κάποιοι ανάμεσά μας, αρνητές της κανονικότητας, αποφάσισαν να βανδαλίσουν τις τουαλέτες στον Κήπο των Εποχών στη νέα Παραλία, καταστρέφοντας ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό τους. Οι εικόνες της ολικής καταστροφής που οδηγούν στην αναστολή λειτουργίας του χώρου προσβάλουν και εξοργίζουν, πόσο μάλλον δε, όταν δεν πρόκειται για το πρώτο ανάλογο περιστατικό.
Από την αρμόδια Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας κατατέθηκε άμεσα μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για τα όσα έλαβαν χώρα. Παράλληλα πρέπει να καταστεί σαφές προς τους ίδιους ή επίδοξους μιμητές, πως τα περιθώρια ανοχής σε αυτούς που καταστρέφουν δημοτική περιουσία είναι μηδενικά.
Η λογοδοσία στη Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ