Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
32.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αγώνας Δρόμου για τις Υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια

Ο περιβάλλων χώρος του Κολλεγίου Ανατόλια με τα πανέμορφα δενδρόφυτα μονοπάτια μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή διαδρομή για τον αγώνα δρόμου που διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και το Κολλέγιο Ανατόλια. Ο αγώνας περιλαμβάνει μία διαδρομή 5 χλμ. και μία διαδρομή 600 μ. για παιδιά έως ΣΤ’ Δημοτικού.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια και εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό και, ιδιαίτερα, το running.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: Το Κολλέγιο Ανατόλια διατηρεί, σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, και έχει χορηγήσει συνολικά περισσότερες από 1.000 υποτροφίες με κριτήρια που αξιολογούν την οικονομική κατάσταση του μαθητή και την επίδοσή του. Σήμερα, σχεδόν το 25% του μαθητικού σώματος του Κολλεγίου Ανατόλια λαμβάνει υποτροφία από 100% ως 25% του ποσού των διδάκτρων. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και δωρεές προς το σχολείο από ιδιώτες, φορείς και ιδρύματα που αναγνωρίζουν την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης, και ενισχύονται από ενέργειες όπως η συγκεκριμένη. Ο Σύλλογος Αποφοίτων είναι σταθερός υποστηρικτής του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίο Ανατόλια.

Η παροχή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου Ανατόλια από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στη Μερζιφούντα του Πόντου.  Σε κάθε περίοδο της ιστορίας του το Κολλέγιο Ανατόλια υποστήριζε μαθητές με περιορισμένα οικονομικά μέσα από όλη την Ελλάδα βοηθώντας τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Ώρα προσέλευσης: 10:30

Εγγραφές μέχρι 1 Μαΐου 2018

Συμμετοχή στον αγώνα 5 χλμ.: €10,00. Πληροφορίες για την καταβολή συμμετοχής:  Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΑΑΚ Ανατόλια) 2310 238 835

Παιδικός αγώνας 600 μ. για μαθητές έως ΣΤ’ Δημοτικού: Δωρεάν συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Για τον δρόμο των 5 χλμ. κάντε κλικ εδώ

1st Scholarship Run 2018

Για τον παιδικό αγώνα των 600 μ. κάντε κλικ εδώ

https://goo.gl/forms/GV5fqbX5NPMO1xVy2

Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια 2310 238 835

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Κολλεγίου Ανατόλια 2310 398 260.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ