Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
33.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αιμοδοσία του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το ΑΧΕΠΑ στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική  τους ταυτότητα,  τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα προστασίας για τον COVID -19, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

Καθώς βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση της πανδημίας και οι μετακινήσεις όλων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, έχει μειωθεί και η προσέλευση των αιμοδοτών με αποτέλεσμα τη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

“Ευελπιστώντας στη συμμετοχή σας, σας περιμένουμε, σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή καθώς οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν!

Παρακινείστε σας παρακαλούμε όσους περισσότερους μπορείτε, να προσφέρουν το δώρο της ζωής και διαδώστε το μήνυμα:

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!”, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ