Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό «Εντατικά Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών»

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό, με θέμα την παροχή μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών, συνδιοργανώνουν  ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ),  με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση του κοινού στη σημασία της παροχής Πρώτων Βοηθειών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Θεσ/νίκης, παρουσία Ιατρών Εντατικής Θεραπείας, θα δείξουν στους πολίτες που θα συμμετέχουν βασικά βήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μεταφέροντας το μήνυμα «Πρώτες βοήθειες: Εντατικά Μαθήματα Ζωής», οι Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς.

Η εκδήλωση αποτελεί τον 1ο σταθμό της ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας,  «ΜΕΘ: Εντατικά Μαθήματα Ζωής», στο πλαίσιο της ενημέρωσης/ ευαισθητοποίησης των πολιτών αναφορικά με τη σημασία και το ρόλο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στην επιβίωση των Ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ