Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
6.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
spot_img

«δε saltarismed!» με την Χαρά Τσιώλη στο Θέατρο Κολοσσαίον

Είσαι σαλταρισμένος; Αποτυχημένος; Κακόκεφος; Μίζερος; Απένταρος; Είσαι βουτηγμένος στη μετριότητα και δεν έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς; Μην ανησυχείς! Η διάσημη influranger, Χαρά Τσιώλη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο 1 μέθοδο αυτοβελτίωσης “δε Saltarismed για μια μοναδική βραδιά γέλιου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Κιν/θεατρο Κολοσσαίον στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 150, τηλ. 231 083 4996).

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να διακριθείς στον τομέα σου της αποτυχίας.

Σταμάτα να είσαι ένας απλός αποτυχημένος και γίνε  Αποτυχημένος με Α κεφαλαίο!

Γίνε ο πιο Μίζερος, ο πιο Σαλταρισμένος, ο πιο Κακόκεφος κι ο πιο Απένταρος άνθρωπος που γνωρίζεις!  Σταμάτα να αγχώνεσαι για την επιτυχία. Χαλάρωσε και ξεκίνα να απολαμβάνεις την αποτυχία σου.

Η μέθοδος “Δε Saltarismed” υπόσχεται 100% αποτυχία! Μην χάνεις άλλο χρόνο.

Κλείσε τώρα τη θέση σου και έλα να αποτύχουμε μαζί!

Βιογραφικό:

Η Χαρά Τσιώλη, ηθοποιός, life coach και tik toker, δημιούργησε την πρώτη μέθοδο αυτοβελτίωσης παγκοσμίως που σε βοηθάει να αυτοβελτιωθείς γελώντας! Συνδυάζοντας την κωμωδία με το life coaching, οδηγεί τους θεατές στην απενοχοποίηση όλων αυτών των «πρέπει» που τους πιέζουν να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σατιρίζοντας όλα τα κακώς κείμενα της εποχής και τα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου, φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει και να κάνει τους ανθρώπους να διακρίνουν αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή.

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21.00

Εισιτήρια:   12και 15 ευρώ.

Προπώληση: «δε saltarismed!» | Εισιτήρια online! | More.com

Και στο ταμείου του θεάτρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ