Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

“DEMO or DIE The show” στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον

Η παράσταση “DEMO or DIE The show” ανεβαίνει στις 17, 18 και 19 Μαρτίου, 21:30, στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον, από την ομάδα  Dulcinea (Dulcinea Compania).

Περιγραφή: Η αλήθεια πονάει και ο στόχος είναι να την ανακαλύψουμε στο DEMO or DIE show. Η Show woman, ο Δημοτικός σύμβουλος, η Καλλιτέχνιδα, ο Συγγραφέας, η Influencer, ένας Θεατής και ο Dj συμπλέκονται και συγκρούονται στην προσπάθειά τους να βρουν τη θέση τους σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, την πραγματικότητα μιας ζωής, που τη διασχίζουν με τρομαγμένη ακατανοησία. Demonstration σημαίνει επίδειξη, απόδειξη, αλλά και διαμαρτυρία.

Το DEMO or DIE show προκύπτει από τον corporate όρο «demo or die», που αποτελεί κομμάτι μιας μεθοδολογίας σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού, κατά το οποίο είναι επιτακτικό να πραγματοποιείται ένα demo, μία δοκιμή ενός προϊόντος, πριν κυκλοφορήσει, ώστε να αποδεικνύεται αν πραγματικά λειτουργεί.
Λειτουργεί αυτή η πραγματικότητα για εμάς που τη ζούμε;
Ποια είναι η αλήθεια;
Τι μας κρύβουν;
Διάρκεια: 60′

ΓΙΑ Εισιτήρια ΕΔΩ:
https://www.viva.gr/…/festival/demo-or-die-the-show/
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ)
│Περιορισμένος αριθμός θέσεων │Τηλέφωνο κρατήσεων: 697062789

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:  Το κείμενο δημιουργήθηκε από το σύνολο της ομάδας, με έμπνευση από το διήγημα του Θέμη Πάνου «Παραθερισταί με ελαφρά αισθήματα καλοκαιρινά», έχοντας ως βάση την έρευνα γύρω από την έννοια της αλήθειας και την επικαιρότητα.
Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Ιακώβου
Παίζουν: Σοφία Αποστολίδου, Άννα-Μαρία Ιακώβου, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα, Περικλής Σταύρου, Κώστας Χατζηγεωργίου
Και ο DJ Twenty six
Φωτισμοί: Μαρία Λαζαρίδου
Χορογραφίες: Σοφία Αποστολίδου
Βοηθοί ομάδας: Στέφανος Καλτζίδης, Φανή Καλογήρου Βαλτή
Φωτογραφίες: Χρύσα Γούτου, Κώστας Χατζηγεωργίου
Σχεδιασμός αφίσας: Κώστας Χατζηγεωργίου
Η μουσική και ενδυματολογική επιμέλεια διαμορφώθηκαν μέσα από τη συνεργασία των μελών της ομάδας.
Τα μέλη της ομάδας ευχαριστούν ιδιαίτερα το Iritzyan Dance School και το Pikap για τη φιλοξενία και την υποστήριξη, καθώς και τα μέλη της ομάδας Exitus theater group.

Ανακαλύψτε την ομάδα Dulcinea:
FB : Dulcinea Compania
IG : dulcinea_compania

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ