Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
31.9 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δήμος Νεάπολης – Συκέων: Στη διάθεση των μαθητών οι δημοτικές Βιβλιοθήκες

Οι δύο δημοτικές Βιβλιοθήκες Συκεών και Νεάπολης του δήμου Νεάπολης-Συκεών τίθενται στη διάθεση των υποψηφίων μαθητών για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, επιμηκύνοντας το πρόγραμμα λειτουργίας τους και τα Σαββατοκύριακα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης του αγώνα των υποψηφίων, προσφέροντας σε αυτούς τις καλύτερες προϋποθέσεις προετοιμασίας τους.

Έτσι, στο ισχύον εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας των δυο Βιβλιοθηκών προστίθενται τώρα και τρία Σαββατοκύριακα, προκειμένου οι υποψήφιοι να επικεντρωθούν στην προσπάθειά τους κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες ανάγνωσης. Και τέτοιες συνθήκες για αυτοσυγκέντρωση και παραγωγική ανάγνωση εξασφαλίζουν το ήσυχο και προστατευόμενο από οχλήσεις περιβάλλον των αιθουσών, ο πλήρης εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα είναι στη διάθεσή τους και οι κατάλληλες θερμοκρασίες χώρου αφού οι αίθουσες-αναγνωστήρια διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό κλιματιστικών.

Συγκεκριμένα οι ημέρες που διατίθενται στους υποψηφίους των ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι οι εξής: Σάββατο 2 Ιουνίου, Κυριακή 3 Ιουνίου, Σάββατο 9 Ιουνίου, Κυριακή 10 Ιουνίου, Σάββατο 16 Ιουνίου και Κυριακή 17 Ιουνίου. Τις ημέρες αυτές οι δυο δημοτικές βιβλιοθήκες θα λειτουργούν από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Παράλληλα, όμως, οι μαθητές μπορούν να επισκέπτονται και να αξιοποιούν τα αναγνωστήρια και τις καθημερινές ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας που είναι: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 9 π.μ.-8 μ.μ. και Τρίτη-Πέμπτη: 8 π.μ.-3 μ.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών, Οδ. Φωκά 46, Συκιές – Τηλ.: 2310.217376

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης, Αμασείας 21, Νεάπολη – Τηλ.: 2310.635060

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ