Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Εγκαίνια Γραφείου Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη

Γραφείο Συνηγόρου του Πολίτη εγκαινιάζεται αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, ώρα 11.30 π.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης». Ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης θα μιλήσει για τη σημασία της παρουσίας της Ανεξάρτητης Αρχής στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο
Μητσοτάκη,

Ο Αν. Επικεφαλής της Αποστολής της Νορβηγικής Πρεσβείας Christian Grotnes Halvorsen,

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιος Τζήκας.

Το γραφείο του Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, χάρη στην ευγενική παραχώρηση της διοίκησης της ΔΕΘ. Η λειτουργία του συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Χρηστή Διακυβέρνηση, Θεσμοί, Διαφάνεια» των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός ΕΟΧ) και αποτελεί μία από τις ενέργειες της πράξης «Δράσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για την ενίσχυση της χρηστής διακυβέρνησης, της λογοδοσίας και καταπολέμησης της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα».
Οι επιχορηγήσεις των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός ΕΟΧ) αντιπροσωπεύουν τη συμβολή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας για μια πράσινη, ανταγωνιστική Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς.

 

φωτογραφία από helexpo.gr: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Αιμίλιος Ριάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ