Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
31.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_img

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου του δήμου Θεσσαλονίκης

To πρόγραμμα των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, από 1 έως 26 Ιουλίου, ενέκρινε χθες, Δευτέρα 26 Ιουνίου, το δημοτικό συμβούλιο.

Η Επιτροπή Θεάτρου του δήμου Θεσσαλονίκης επέλεξε πέντε θεατρικά σχήματα, τα οποία θα συμμετάσχουν άνευ δαπάνης στο καλοκαιρινό φεστιβάλ της πόλης, συνεκτιμώντας, μεταξύ άλλων, το δραματουργικό και σκηνοθετικό ενδιαφέρον των προτάσεων που υποβλήθηκαν μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

«Οι Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου συμπληρώνουν φέτος 35 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν πολυφωνικό και ζωντανό θεσμό, μια πραγματική γιορτή μέσα από τη μοναδική τέχνη του θεάτρου» τόνισε η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τεχνών, Έλλη Χρυσίδου, η οποία ωστόσο διευκρίνισε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης εξετάζει τρόπους αναβάθμισης και εμπλουτισμού του θεσμού από το επόμενο έτος.

Για το πρόγραμμα των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, που θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου (πλατεία ΧΑΝΘ) πατήστε ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ