Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
31.9 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

“Εκρηκτική” μουσική βραδιά στο WE

Στην σκηνή του WE συναντώνται για πρώτη φορά οι Johnny Carbonaras, The Banksters, Influenza και Monofo, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, σε μια βραδιά που προβλέπεται “εκρηκτική”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Οι συντελεστές της βραδιάς περιγράφουν, με σκωπτικό τρόπο:

Οι Johnny Carbonaras είναι ένα ψυχεδελικό σερφοπάνκ (και όχι μόνο) συγκρότημα. Χρόνια στο κουρμπέτι, με ένα ομότιτλο πράσινο βινύλιο (s/t, LP, CD, Green Makaroni Records) και μία αυτοοργανωμένη ευρωπαϊκή περιοδεία στην πλάτη τους, συνεχίζουν ακάθεκτες να σέρνουν το χορό και να ξεκουφαίνουν τα πλήθη. Στο WE στις 30 Απρίλη θα παίξουν κομμάτια απ’ το επερχόμενο δωδεκάιντσο single τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι Banksters μολύνουν το σύμπαν με άτεχνο, κακοπαιγμένο, θορυβώδες rock and roll από το 2009. Γνωστοί για τις καταστροφικές τους ζωντανές εμφανίσεις, με δύο full albums (“Bang”, 2013, “Battle”, 2017) γεμάτα θόρυβο και ψυχολογικά προβλήματα στο ενεργητικό τους και ένα τρίτο στα σκαριά, έρχονται στο WE στις 30 Απριλίου για να σας κάνουν να χορέψετε μέχρι να πέσετε.

Οι Influenza είναι μια garage rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που τους αρέσει να παίζουν μουσική και να παίζουν γενικότερα… Ο διάολος έσπασε το ποδάρι του κάπου στο 2015, όπου ενώθηκαν οι 4 φλέτσες μουσικά (και όχι μόνο) και όλα πήραν το δρόμο τους. Από τότε σκορπίζουν συγκίνηση στον κόσμο με δυνατά και απρόβλεπτα λάηβ σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, όπου όλα επιτρέπονται, και με την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο Symptoms μέσα στο 2017. Κάποιες χαρακτηριστικές επιρροές της μπάντας είναι οι Ty Segall, Black Lips και Black Angels, με τον κάθε φλέτσο να έχει τα δικά του ακούσματα και να προσφέρει δημιουργικά στο στυλ των κομματιών.

Οι Influenza είναι οι:
Απόστολος Τρικκαλιώτης – lead guitar
Βαγγέλης Σκούπρας – bass
Απόστολος Μητακίδης – lead vocals/rythm guitar
Γιώργος Αναστασιάδης – drums/backing vocals

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 284700

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ