Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
31 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
spot_img

Eleonora Soreitis & the Poetic Quartet στο Oratos

Η ροκ μπάντα Eleonora Soreitis & the Poetic Quartet εμφανίζεται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ώρα 21:00′ στο Oratos, (Στρ. Σφέτσου 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.κρατήσεων 2310545828).

Η Eleonora Soreitis (aka Ελεονώρα Αϊβαζίδου Soreitisείναι ηθοποιός και τραγουδοποιός που ζει στη Θεσσαλονίκη. Το 2018 δημιούργησε την ακουστική ροκ μπάντα Eleonora Soreitis & the Poetic Quartet. Το πρώτο της demo ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2020 ενώ το πρώτο Single κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας EP.

Η κλασική κιθάρα συνδυασμένη με τον διακριτό ροκ πυρήνα των συνθέσεών της, δημιουργεί ένα προσωπικό avant garde μουσικό ύφος με σκοτεινά, ατμοσφαιρικά, post-punk, jazzy και blues στοιχεία.

Κάθε τραγούδι αποτελεί μία μικρή αυτοτελή ιστορία ηρώων που παλεύουν με τον κόσμο, το χρόνο και τους εσωτερικούς τους δαίμονες. Κάθε ερμηνεία έχει τη δική της φωνή που άλλοτε ψιθυρίζει άλλοτε κραυγάζει, μα πάντα αναμετριέται με την αλήθεια της. Πηγή έμπνευσης έχουν υπάρξει ποιητές όπως ο Edgar Allan Poe και ο Dylan Thomas και ο Κώστας Καρυωτάκης, πολλά ποιήματά των οποίων έχει μελοποιήσει η ίδια, καθώς και μουσικοί όπως οι Pink Floyd, Tom Waits και Nick Cave.

Eleonora Soreitis– Σύνθεση τραγουδιών / Φωνή / Κλασική κιθάρα

Αμαλία Σάνη – Τσέλο / Φωνητικά

Χρήστος Αβράμογλου – Πλήκτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ