Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ένα Τρελό Κονσέρτο – Burger Project στον Πολυχώρο WE

Μετά την επιτυχία του “Μαμά θα κάνω Μπάντα”, οι Burger Project ανεβαίνουν στη σκηνή του WE την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά συναυλιών τους με τίτλο “Ένα Τρελό Κονσέρτο!”, υποσχόμενοι να ξεσηκώσουν για μια ακόμη φορά μικρούς και μεγάλους!

Αυθόρμητοι αυτοσχεδιασμοί, διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια, καινούργια και παλιά τραγούδια και μπόλικος χορός είναι τα συστατικά της πρωτότυπης παιχνιδο-συναυλίας των Burger Project.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Στις βαλίτσες τους κουβαλάνε μπόλικο χιούμορ, παιχνίδι, ρυθμό και την καινούργια τους πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μουσική και Φίλοι”!

Μετά τους Burger Project δεν φεύγει κανείς. Θα ακολουθήσει τρελή μουσικο-παιχνιδο-φαγητο-κατάσταση! Η ομάδα SoulFood Thessaloniki αναλαμβάνει το catering με street κουλτούρα!
Το SoulFood Thessaloniki είναι η σύμπραξη του Upnloud & του Black Radio Berlin. Thessaloniki Street Food Festival, Halkidiki Beach Food Festival και Thessaloniki Beer Festival είναι μόνο μερικά απο τα events που έχουν παρουσίασει στα 2 χρόνια δράσης τους! Η μοναδική ομάδα της πόλης που συνδυάζει φαγητό, μουσική & τέχνη.

Παράλληλα οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μουσικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο από τα Παιδιά Εν Δράσει.
Είσοδος –  Τιμή Εισιτηρίου: 8€ | Οικογενειακό – 3 εισιτήρια: 20€ | Οικογενειακό – 4 εισιτήρια: 25€
Η προπώληση στον πολυχώρο WE έχει ξεκινήσει.

Πρόγραμμα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 12:30
13:00 – 14:00 The Burger Project
14:00 – 17:00 Παίζουμε και γευματίζουμε παρέα

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ