Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ενίσχυση της αστυνόμευσης στον Δήμο Καλαμαριάς εν μέσω καραντίνας ζήτησε ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 3/11,  ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Όπως περιγράφεται σε ανακοίνωση, στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε κλίμα συναντίληψης,, οι δύο άνδρες εκτίμησαν τη σοβαρότητα της δύσκολης υγειονομικής κατάστασης που βιώνει η Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων από την πανδημία και συζήτησαν την ανάγκη  καλύτερης αστυνόμευσης που αφορούν στον έλεγχο τήρησης των μέτρων, προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στη διασπορά του Κορωνοϊού και προστατευτικά για την υγεία των πολιτών.

ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης με γνώμονα την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2 και την προστασία των πολιτών,  ζήτησε μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην Καλαμαριά,  προκειμένου να διενεργούν  ελέγχους  μέσα στα όρια  του Δήμου, για την τήρηση ή όχι των  μέτρων  απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών, με απώτερο σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού. Στόχος η προστασία και η εμπέδωση του αισθήματος  ασφάλειας στους δημότες και κατοίκους.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαυρόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε πως θα μεριμνήσει για την τόνωση των αστυνομικών περιπολιών στις γειτονιές και στο κέντρο της Καλαμαριάς, που θα ελέγχουν  εάν τηρούνται τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, διασφαλίζοντας την προστασία των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ