Διάλεξη«Μορφές Βίας: Ένα πρόβλημα-Πολλές Όψεις» με την Όλια Παμπουκίδου

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διάλεξη«Μορφές Βίας: Ένα πρόβλημα-Πολλές Όψεις» με την Όλια Παμπουκίδου

9 Νοεμβρίου 2018

«Μορφές Βίας: Ένα πρόβλημα- Πολλές Όψεις» είναι ο τίτλος της διάλεξης που θα δώσει η ψυχολόγος-συστημική θεραπεύτρια  Όλια Παμπουκίδου, μουσικοθεραπεύτρια Μ.Α. στο βιβλιοπωλείο πολυχώρο ΜαλλιάρηςΠαιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310277113) την Παρασκευή  9 Νοεμβρίου, ώρα 19.00’.

Στη συνάντηση αυτή μιλάμε για τη βία ως ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται μέσα από πολλές διαφορετικές μορφές επιθετικότητας. Μπορεί να είναι σωματική, λεκτική, σεξουαλική ή συναισθηματική και μπορεί να ξεκινά από τους άλλους ή από εμάς. Είναι όμως πιθανό να κατευθύνεται από εμάς προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πόσο εύκολα αναγνωρίζουμε τη βία στο περιβάλλον μας;

Βιά-ζω ή βιάζομαι: Mε ποιους τρόπους ασκούμε βία στον εαυτό μας;

Υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσουμε;

Το στίγμα και οι επιπτώσεις του  στο περιβάλλον.

Είσοδος Ελεύθερη

Βιογραφικό

​Η Όλια Παμπουκίδου είναι μουσικοθεραπεύτρια, ψυχολόγος και συστημική θεραπεύτρια. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, έχει εξειδικευτεί στην Οικογενειακή-Συστημική Θεραπεία και ολοκλήρωσε το ΠΜΣ (M.A.) Μουσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2014 πήρε πτυχίο πιάνου από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς επίσης συμμετείχε και σε άλλα προγράμματα, όπως στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ. Σήμερα εργάζεσαι σε ιδιωτικό Κδαπ μεΑ της πόλης και πραγματοποιεί ιδιωτικά συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Επενδύει στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση πραγματοποιώντας παρουσιάσεις και συμμετέχοντας σε συνέδρια σχετικά με τα θέματα του αυτισμού, της μουσικοθεραπείας, του θεραπευτικού παιχνιδιού και των ανθρώπων με αναπηρία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Νοεμβρίου 2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια»
Δ. Γούναρη 39, Καμάρα
Θεσσαλονίκη,
Τηλέφωνο:
2310277113
Ιστοσελίδα:
www.malliaris.gr