Εθελοντική αιμοδοσία στον πολυχώρο WE

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντική αιμοδοσία στον πολυχώρο WE

12 Δεκεμβρίου 2018

Ο πολυχώρος «WE», ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Θεσσαλονίκης (Σ.Ο.Ψ.Υ.), η μη κυβερνητική οργάνωση «Παιδιά Εν Δράσει», η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «ΚΙΡΚΟ», ο οργανισμός νεολαίας «InfinityGreece» και ο χώρος δημιουργικής έκφρασης “Μονόκυκλο” συνδιοργανώνουν μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 19:00, στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, τηλ. 231 028 4700).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Η Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες της σε αίμα αναγκάζεται να εισάγει φιάλες από την Ελβετία. Το 90% των ανθρώπων που μπορούν να δώσουν αίμα παγκοσμίως δεν το κάνουν. Στη χώρα μας το 40% δεν έχει δώσει ποτέ αίμα, είτε επειδή δε γνωρίζει την ανάγκη, είτε επειδή δε χρειάστηκε να δώσει, είτε πάλι γιατί δεν ενημερώθηκε ποτέ για τη διαδικασία.

Εμείς αποφασίζουμε να στηρίξουμε τον θεσμό της αιμοδοσίας και να αφιερώσουμε μία μέρα ώστε να συλλέξουμε όσες περισσότερες φιάλες μπορούμε. Μπορείς κι εσύ να στηρίξεις αυτόν το θεσμό, όχι απλά κάνοντας share στα social media, αλλά δίνοντας αίμα.

Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή.

Website Εκδήλωσης -> http://www.weskg.gr/aimodosia/

Facebook Event -> https://www.facebook.com/events/2276115252645166/

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Δεκεμβρίου 2018
Κατηγορία Εκδήλωση: