«Ο Μάγειρας των εποχών» στο φροντιστήριο Galileo Galilei

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Ο Μάγειρας των εποχών» στο φροντιστήριο Galileo Galilei

Μάρτιος 16

«Η μυστική συνταγή της άνοιξης» θα αποκαλυφθεί από τον «Μάγειρα των εποχών» στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Galileo Galilei (Τσιμισκή 116), το Σάββατο 16 Μαρτίου, ώρα 12 το μεσημέρι, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, για παιδιά και μεγάλους.

 

Η Federica Ambroso,  συγγραφέας του νέου παιδικού βιβλίου με τίτλο «Ο Μάγειρας των εποχών και η μυστική συνταγή της Άνοιξης», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου και θα αφηγηθεί στα παιδιά, με το δικό της μοναδικό τρόπο, την υπόθεση του παραμυθιού. Θα παρουσιάσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο «Μάγειρας των εποχών» στην προσπάθεια του να βρει τη συνταγή για να φτιάξει μια Άνοιξη εξαιρετική. Με την βοήθεια των μικρών μας φίλων, θα βρεθούν  τα καταλληλότερα υλικά.

Παρών θα είναι και ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, με τη μορφή της κούκλας που φιλοτέχνησε η Δέσποινα Καραμήτσου. Θα ακολουθήσει δημιουργικό παιχνίδι, θα μοιραστούν σελιδοδείκτες με εκπλήξεις και θα κληρωθούν βιβλία για τα παιδιά.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία (τηλ. 2310277113) και το φροντιστήριο Galileo Galilei  (τηλ.231 026 3876).

 

Είσοδος Ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 16
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,